Dođite, kušajte i uživajte

Konzumacija vina kao i znanje o vinima sve je važniji dio životnog stila u Hrvatskoj. Tako je u zadnjih desetak godina turizam vina postao sve popularniji oblik turizma specijalnog interesa. Mnoge vinske regije i vinari promoviraju svoje vino prilikom posjete gostiju vinarijama, pa tako i vinarija Feravino u Feričancima.

Vinski turizam je aktivnost koja objedinjuje proizvodnju i prodaju vina s turizmom. Vino, vinarske regije i proizvođači vina glavni su elementi vinskog turizma, a uspješan doživljaj koji nudi ta vrsta turizma ovisi podjednako o gledištima vinara o turističkim posjetima koliko i o kvaliteti vina i regionalnim atrakcijama.

Degustacija

Jednako tako vinarija Feravino svojim gostima nudi mogućnost degustiranja vina u Starom podrumu i vinoteci te pruža ostale ugostiteljske usluge, kao što su obilazak vinarije Feravino uz stručnu pratnju enologa ili stručne osobe, usluga degustacije vina u Starom podrumu, usluga pripreme i posluživanja hrane i pića, škola za vinoljupce, obilazak vinske ceste – vinograda, prodaja vina…

NAPOMENA: Degustacija vina moguća uz prethodnu najavu. Minimalno 6 osoba.

Kontakt

Jenette-Marija Šimić

+385 (0)31 603 213

Tea Trošelj

+385 (0)99 530 3127

feravino@osilovac.hr