14222152_1050512558396440_6380803382057311920_nIZVOZ VINARIJE  FERAVINO U DALEKI MEXICO

Među većim proizvođačima i trgovcima kvalitetnim i vrhunskim vinima Feravino je  prisutno sa svojim vinima na mnogim tržištima Europe i svijeta.

Na ruku nam zapravo ide svjetski trend koji sve više naglašava i cijeni lokalno, specifično i autohtono. Hrvatska je polako prepoznata kao zemlja iz koje dolazi “specifičan stil suhe i silno dopadljive, pitke Graševine” ili “dobri, moćni crnjaci kao što su Frankovka, Merlot, Pinot Crni i Cabernet Sauvignon.

Vinarija Feravino trenutno predstavlja svoja vina  na najvećim i najvažnijim sajmovima ugostiteljstva i vina u Južnoj Americi – Abastur 2016. i WineRoom 2016. u Mexico City-u, gdje je  svoje vrhunske proizvode predstavilo 400 najpoznatijih proizvođača i izvoznika vina iz cijelog svijeta.

„Izvoz na meksičko tržište  smo započeli prošle godine u ljetu, a ove godine po prvi puta imamo svoje predstavnike u Mexicu te prezentiramo naša vina na specijaliziranim radionicama  i degustacijama“ izjavila je Jenette Marija Šimić, voditeljica marketinga i PR-a tvrtke Osilovac d.o.o.-Vinarije Feravino.

„Frankovka je potvrdila sebe i dokazala svoju kvalitetu i jedinstvo za začinjenijom i moćnijom nama specifičnom meksičkom hranom, te nova isporuka vrhunskih crnih vina putuje u daleki Meksiko sredinom listopada.“- javio nam je iz Meksika, voditelj izvoza Feravina, Josip Pavičić.