Menu

podrumVINARIJA FERAVINO

Danas se vinarija Feravina ponosi podrumom za kontroliranu proizvodnju bijelih vina, podrum za kontroliranu proizvodnju crnih vina, punionicom vina, starim podrumom za odležavanje crnih vina u barrique bačvama s prostorom za degustaciju

Vodeće sorte Feravina su Frankovka i Graševina, uz koje su zastupljeni i Bijeli Pinot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Crni, Syrah, Merlot i Zweigelt .

Godišnja proizvodnja Feravina kreće se između 900 tisuća litara.

Cilj joj je postati vodećom kontinentalnom vinarijom crvenih vina te proizvođačem vrhunskih bijelih vina, o čijoj kvalitete već svjedoče domaća i međunarodna priznanja.

Feravino je najpoznatije po vrhunskoj Frankovki, no sada smo proširili svoju paletu na još vrhunskih vina koja su plijenila pozornost i pažnju na mnogim vrhunskim vinskim događanjima i ocjenjivanjima.

Mlada Frankovka i Mlada Graševina berbe 2015. godine pokazatelji su novog pravca u kojemu se kreće FeraVino. Mlada vina imaju naglašene voćne okuse i blistaju u čistoći vinske tehnologije. Istinski su odraz berbe 2015.godine koja je jedna od najboljih u posljednjih 20 godina. Bogatstvo oba vina predstavlja odraz vinarske godine, a svježina i zaigranost su posljedica pravih odluka enološkog tima.

????????????????????????????????????    Stari-podrum-2  ????????????????????????????????????

Prijavi se na newsletter

Facebook
Facebook
Instagram