Prekrasan Stari podrum iz 1804., nagrađivana vina na domaćim i svjetskim ocjenjivanjima poput IWC-a, Decantera, Mundus Vinija, Emozioni dal Monda…, inovativan i kreativan tim, vinogradi u bajkovitom okruženju slavonskih šuma,  sve to čini Feravino poželjnim okruženjem za rad.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih butik vinarija, bogate povijesti i sjajne perspektive u želji da postane najbolja neprestano ulaže u snažan tim i u nove tehnologije, pa je ove godine dobila najmodernije postrojenje u primarnoj preradi mirnih i pjenušavih vina.

Prirodna i jednostavna, a s druge strane ekspresivna i moderna vina rezultat su iznimne mikroklime, vrhunske tehnologije i stručnosti. Tri osnovne linije Classic, Dika i Miraz neprestano se nadopunjuju novim izražajnim vinima, a poznatom pjenušcu Virtuo, ove su se godine pridružili moderni i urbani Grasecco i Francesca.

U cilju jačanja našeg profesionalnog tima tražimo sve one koji žele perspektivan i izazovan posao uz stalnu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja prema svim najnovijim postignućima i standardima struke.

 

ENOLOG (ž/m) – 2 izvršitelja

1 izvršitelj bez iskustva – pripravnik

1 izvršitelj s iskustvom

Uvjeti:

  • VSS/ agronomski fakultet (smjer- voćar, vinogradar, vinar), ili VSS/prehrambeno tehnološki fakultet, smjer prehrambena tehnologija
  • minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima (za 1 izvršitelja sa iskustvom)
  • poznavanje minimalno jednog svjetskog jezika; preporuka engleski
  • organizacijske i komunikacijske sposobnosti
  • vozačka dozvola B kategorije i spremnost na putovanje.
  • izvrsno poznavanje hrvatskih i svjetskih vina, vinarskih regija i trendova u vinarstvu
  • poznavanje hrvatskih i svjetskih tržišta vina

Opis posla:

  • organizacija procesa proizvodnje vina u svim fazama,
  • primjena, razvijanje i održavanje uvedenih standarda kvalitete i radnih postupaka u proizvodnji i čuvanju vina te kontrola stanja i kvalitete vina prije i poslije punjenja,
  • rukovođenje procesom prerade grožđa i fermentacije mošta,
  • tipizacija vina u podrumu,
  • suradnja s institutima i zavodima radi unapređenja proizvodnje vina,
  • odgovornost za geografsku zaštitu porijekla vina,
  • vođenje prezentacija i degustacija vina.

 

Tražimo odgovorne i kreativne osobe, spremne na kontinuirano učenje i stručno usavršavanje s proaktivnim odnosom prema rješavanju profesionalnih izazova i spremnošću za timski rad.

Oglas je otvoren 14 dana.

Želite li se pridružiti našem timu u Feričancima i postati dio ove lijepe vinske priče, kontaktirajte nas: dunja.maric@osilovac.hr  ili na adresu:

Osilovac d.o.o.

Ferićeva 16, 31512 Feričanci